Nedgrader licens

|

For at nedgradere din licens skal du opsige dit abonnement. Når opsigelsen er blevet behandlet, kan vi ændre din licens, og du kan derefter genaktivere den.

Bemærk, at opsigelse af licensen medfører, at eventuelle eksisterende rabatter eller særlige vilkår, såsom licenser til en gammel pris, går tabt. Du kan ikke få disse fordele tilbage, når licensen først er opsagt.

Genaktivering er kun mulig til de priser, der gælder på nuværende tidspunkt.
Vores aktuelle priser kan findes på vores prisside.

Inden du anmoder om en nedgradering, skal du sikre dig, at antallet af hjemmesider, der er tilknyttet din licens, ikke overstiger det antal, der er inkluderet i den licens, du ønsker at skifte til. Hvis der i øjeblikket er tilknyttet flere hjemmesider, skal du først fjerne de overskydende hjemmesider.

For at opsige dit abonnement og fjerne hjemmesider skal du logge ind på kundeportalen på https://service.borlabs.io/login.

Klik derefter på "Licenser" eller "Borlabs Cookie", og vælg tandhjulsikonet for din licens.

Her kan du opsige dit abonnement.

Åbn derefter fanen "Hjemmesider" øverst.

Klik der på ikonet i kolonnen "Fjern" for hver hjemmeside, du ønsker at fjerne.

Når du har opsagt licensen og reduceret antallet af tilknyttede hjemmesider i overensstemmelse hermed, bedes du kontakte support. Vi vil så justere din licens, hvorefter du kan genaktivere den.

Var denne artikel nyttig?

Nyttig
Ikke nyttig

Kunne du ikke finde det, du ledte efter? Vores supportteam er klar til at hjælpe.