Brug kun funktionen "Bloker", hvis domænet, inklusive alle underdomæner (f.eks. "www"), ikke længere skal bruges sammen med din licens.
Når et domæne blokeres, låses det og kan ikke registreres igen. Hvis f.eks. hjemmesiden "www.customer-site.example" er registreret, og du blokerer domænet, kan ingen relaterede underdomæner såsom "customer-site.example" eller "shop.customer-site.example" registreres efterfølgende.
Det er især nyttigt at blokere et domæne, hvis du ikke længere har adgang til hjemmesiden og derfor ikke kan fjerne licensnøglen fra den pågældende installation.
For at blokere hjemmesider skal du logge ind på vores kundeportal på https://service.borlabs.io/login.
Klik derefter på "Licenser" eller "Borlabs Cookie" og klik på tandhjulsikonet for den relevante licens:

Åbn fanen "Hjemmesider" i licensdetaljerne. Denne fane viser alle hjemmesider og URL'er, der i øjeblikket bruger licensen.
Klik der på ikonet i kolonnen "Bloker".
